Schouwburg Venray: Succesvolle start Theater Sociëteit

Magazines | Noord-Limburg Business nr 1 2015

Succesvolle start

Theater Sociëteit

In november 2014 is Schouwburg Venray gestart met een nieuwe Theater Sociëteit. Inmiddels hebben al ruim 20 leden zich aangesloten bij deze exclusieve club met ondernemers. Leden van de sociëteit zijn verzekerd van een volledig verzorgde avond waarbij men zowel culinair als cultureel kan genieten. Daarnaast is de Theater Sociëteit uitermate geschikt om te netwerken met andere leden en voor relatiebeheer. Vanaf maart 2015 wordt de Vide in (de gerestylede) Theatercafé de Artiest ingenomen als netwerkruimte voor de Theater Sociëteit.

Op zoek naar een exclusieve club ondernemers in de regio Venray om mee te netwerken? Wilt u uw relaties een onvergetelijke avond bezorgen? Word dan lid van onze Theater Sociëteit; iedere keer een unieke ervaring!

Voor meer informatie:

Ilona Brinkhaus | i.brinkhaus@schouwburgvenray.nl

0478 517 554 | www.schouwburgvenray.nl

Zakelijk genieten

Naast onze Theater Sociëteit zijn er nog talloze mogelijkheden op zakelijk gebied binnen Schouwburg Venray. Alle faciliteiten zijn in huis om uw evenement, bedrijfsfeest, seminar, presentatie of beurs tot in perfectie te laten verlopen. Zo beschikt Schouwburg Venray over een volledig uitgeruste theaterzaal met 670 stoelen die uitermate geschikt is voor een zakelijk evenement. Wij staan voor u klaar om uw evenement tot een succes te maken!

Voor meer informatie:

Linda van Gog | l.vangog@schouwburgvenray.nl

0478 517 555 | www.schouwburgvenray.nl

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by